У емисији Снежане Дакић "Мале ствари" први пут је отворено проговорила о превари у браку.

На изненађење многих, сложила се са констатацијом да су зарад складног односа сва средстава дозвољена.

- Оног момента када ти више не желиш и не осећаш исто према свом партнеру зар није негде нормалније тражити неки моменат задовољења који ће можда спасити тај брак. Тражити другог поред партнера који ће спасити брак. Брак може да опстане чак и када људи свесно траже неку врсту разоноде, на неки начин их испунити и дозволити им да са својим партнером уживају.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Tech We Want/Јелена Карлеуша, Принтскрин/Инстаграм/duskotosic

 

На овакаву, помало двосмислену, певачицину изјаву уследило је питање Дакићеве да ли би она била спремна да супругу опрости превару.

Одговору који јој је Јелена упутила нико се, међутим, није надао:

- Све док ја не сазнам и не видим својим очима, то је сасвим ок. Проблем је када се сазна, када неко падне јефтино онда је то велики проблем - истакала је певачица, на шта ју је Снежана подсетила на слично искуство које је пре пар година имала.

Фото: АТА имагес

 

- Па нисам ја имала таквог искуства, ја сам имала једну онлајн грешку, која ми се сигурно више неће поновити, али то није превара. Треба само бирати оне мушкарце које нису са вама да би могли сутра да се похвале. И јао, да ти кажем да има таквих мушкараца, који крију јер имају своје разлоге - казала је Карлеуша и овом последњом тврдњом додатно све запрепастила.

Сви се питају шта је заправо Јелена желела у завршници да каже, а верује се да је тек сад многима постало нејасно како стоје ствари у њеном и Душковом браку.

БОНУС ВИДЕО: