Многа деца наших јавних личности се, ушушкају у такав начин живота, не марећи за то да сами створе, зараде, али пре свега уче. Многи никада ни не упишу факултете, док већина упише приватне, а за оне теже се ретко ко определи. Међутим, иако су ретки, има их.

Неколицина наших звезда има децу која су им за понос, с обзиром на факултете на које иду и дипломе којима располажу. Свакако, родитељи су некима омогућили одлазак у иностранство, али су улагање и те како оправдали вредним и напорним радом.

Аца Пејовић

Фото: АТА имагес

 

 

Познати певач не крије колико је поносан на ћерку Магдалену, најстарију од његових наследница, која је дипломирала на Факултету организационих наука. Школовање је наставила у Мадриду, док је средња ћерка Марија на студијама медицине. Најмлађа Ива похађа стару католичку школу "Сент Едмундс", у коју иду само девојчице.

Мира Шкорић

Ћерка Мире Шкорић и угледног хирурга Василија Јеремића, Милица један је од најбољих студената Медицинског факултета и њу естрада не занима.

Фото: Игор Маринковић, Инстаграм принтскрин/jeremiceva

 

 

- Милица не воли медије и јавни живот, али ме подржава у свему. Када је била мала, могла сам да је преварим за неко сликање или одлазак у ТВ емисију, али сада заиста не могу да утичем на њене одлуке, доноси их сама. Уз помоћ породице сам успела да ускладим посао са мајчинством - рекла је Шкорићева једном приликом.

Сања Ђорђевић

Сања Ђорђевић такође може да се похвали дететом које је успешно и образовано. Њена ћерка Ивана у Србији је завршила основне студије права, након чега је отишла на мастер студије спортског права у Швајцарској.

Фото: АТА имагес

 

 

Сашка Каран

Певачица из брака са Александром Газиводом има ћерку Миљу, која се определила за образовање уместо популарности, славе и ријалити учешћа. Миља је другачија од деце познатих родитеља и не воли да се експонира, ипак њено образовање оставља без текста. Сашкина ћерка Миља завршила је физику на Универзитету у Београду.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

 

Дино Мерлин

Дино Мерлин са супругом Амелом, с којом му својевремено нису дали да се ожени, има сина Хамзу и ћерку Наиду, али се о њима мало зна. Они се не баве јавним позивом, а никада нису волели да се уз тату провлаче по медијима.

Фото:

 

 

Хамза Дервишхалидовић има тридесет година, школовао се у Берлину, а студирао је Менаџмент и политичке науке у Истанбулу. Иако га нема испред камера и фотоапрата, Хамза је међу тимом људи који учествује у свим пројектима који се тичу његовог оца.

БОНУС ВИДЕО: