Алка Вуица годинама инстригира јавност својим изгледом, изјавама и текстовима песмама, које су неретко двосмислене.

Будући да је важила за једну од најлепших певачица широм Југославије, није ни чудо да је украла срце многих познатих мушкараца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

Наиме, медији су је повезивали са Гораном Бреговићем, а прича о тајној вези између њих је почела давних 1980-их година када је Алка Вуица као новинарка дошла у Сарајево да за загребачки магазин "Полет" уради интервју са чланом из гупе "Бијело дугме".

Наводно, пре самог почетка разговора Бреговић јој је тада рекао: "Ти ниси дошла због интервјуа, него ради удаје", што је било почетак њихових јавних прозивки.

Тада су многи говорили да између њих постоји нека тајна веза, а убрзо јој је посветио и чувени хит "Педикулис пубис" што са латинског превода значи стидне ваши. Тада је Алка побеснела и дуго није причала са Гораном.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

Како је Вуица испричала, у њу је био заљубљен и Борис Новковић.

- Писала сам му много песама које су велики хитови. Знам га откад је имао 8 или 9 година, а ја сам имала 18. Једном приликом је испричао да се заљубио у мене кад ме је упознао, ја сам тада била са Адијем из "Сребрних крила" и летовали смо заједно са Ђорђем, ја сам чувала Бориса, био је пресладак. Кад је стасао, дошао је код мене да му напишем текстове, била сам одушевљена - испричала је Вуица.

А један од музичара са којим су је доводили у везу јесте и Момчило Бајагић Бајага.

- Били смо млади, писали смо песме једни другима, било је ту љубави, неке песме су постале стварно велики хитови. Мени је непристојно, шта да говорим ко је мени шта написао. Ја вам могу открити шта сам ја Бајаги написала, написала сам их више, али једна од песама која је настала из наше љубави је: "Где Дунав љуби небо" – рекла је Алка Вуица у једној емисији.

Фото: Н. Фифић

 

 

Певачица је па открила у каквим је данас односима са њима.

- Ми смо у одличним односима, Горан ми је велики пријатељ, Момо исто, чујемо се, видимо се кад можемо. Саветујемо се око песама, јако сам срећна што сам људе које сам волела задржала у животу, јер сматрам да је љубав енергија која не нестаје, већ се претвара у нешто друго. Можда заљубљеност може нестати, али права љубав не, она остаје увек.

БОНУС ВИДЕО: