Жестока свађа пре неки дан у кући Дарка Лазића у Брестачу узнемирлила је комшије. Певач је имао жустру расправу са укућанима међу којима је била његова жена Катарина, мајка Бранка и бака Милка. Како каже извор певач је био бесан, љут и говорио како је од смрти његовог оца Милана цео терет на њему.

Фото: АТА имагес

 

- Пре неколико дана сам хтео да свратим до Дарка. Пришао сам кући, али унутра се чула цика, вика и дрека. Дарко је говорио да је све на његовим леђима откад нема оца. Нисам желео да сметам, па сам се окренио и отишао. Ипак, породица је то. Сви ми имамо неке муке и тешке тренутке. Дарко је много добар дечко, он помаже мајци, баки, ма свима у селу помаже. Нисам хтео да им стајем на муку. То су ипак опипиве ствари. Било ми је непријатно да улазим када сам чуо такву сцену - прича мештанин. Према његовим речима било је речи и о партнеру његове мајке Драгану Пауновићу.

- Споменули су и тог човека, али нисам лепо све чуо. Мислим да Дарко нема ништа против што је његова мајка срећна у вези са тим човеком. Он је био на свадби и лепо се слаже са Дарком и породицом. Мислим да је нешто друго по среди, али не желим да се петљам. Довољно сам вам рекао. Мада у свакој породици код нас у селу можете да чујете вику, ништа то није необично, можда то што је Лазић познат, па је интересантније, али у принципу то се често дешава. И Катарина се драла, богами има јак глас и жестока је кад је напето - каже он. Иначе, и сам Лазић је у изјавама говорио како у његовом дому уме да буде жестоко када се расправљају око битним стварима, али да се страсти брзо смире и све буде у најбољем реду.

ФОТО: Принтскрин / Јутјуб/ Амиџи Шоу

 

Подсетимо, Катарина и Дарко су се пред свадбу жестоко посвађали, а онда и потукли у аутомобилу због чега је интервенисала полиција. Све се десило неколико дана пред њихово момацко и девојацко вече, али су успели да реше проблем и гала весеље је било баш онако како су замислили. 

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".