Победничку песму „Горе од љубави“ отпевала је ове недеље у емисији „Никад није касно“. Пре наступа, Милица се јавно обратила Жики Јакшићу и захвалила му се још једном на подршци коју јој је пружао уз речи да га гледа као оца.

Ово емотивно обраћање, Милица је започела тако што се присетила најблиставијег момента у њеној каријери када је са само 14. година постала главна звезда у Србији и региону.

Фото: АТА имагес

 

 

Милица Тодоровић расплакала Жику Јакшића

-Ја сам вечерас спремила нешто специјално само за мог Жилета, зато што ме ова песма асоцира на 2005. годину и на стадион Ташмајдан где сам ја са 14 година победила. Мени је Жика од тада па до дана данашњег као члан породице, ја га гледам као свог тату – казала је она.

Фото АТА имагес

 

 

Жику су дубоко дирнуле ове речи, па је узвратио Милици причом да је од првог момента када се појавила на сцени гледа као ћерку и да је очински настројен према њој.

- Тако је Милице, имала си 14 година, ја се сећам тог финала на Ташмајдану „Звезда Гранда“. Ти си то тада видела са бине и знаш да су мени кренуле сузе тада, радоснице. Победу си заиста заслужила, ти си из мог краја и некако смо се тада сви пазили. Ја сам те засита гледао као ћерку, немам ћерку, али имам један узвишен осећај према теби. Тада си певала песму од Цеце „Горе од љубави“, одговорио је Жика.

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО: