Симфонијски оркестар Радио-телевизије Србије и певачи који су гласове позајмиљивали у домаћим синхронизацијама Дизнијевих филмова наступају вечерас на "Дизни 100: Концерту" у МТС дворани.

Један од извођача било је и Душан Свилар, победник такмичења "Звезде Гранда" којег дуже време нисмо имали прилике да видимо у јавности.

Некада је обећавао и предвиђали су му велику музичку каријеру, но он се ипак одметнуо у свет образовања, школовања свог гласа и одлучио да се бави музиком у другом смиалу.

Душан се сада појавио под руку са Ирином Арсенијевић, а многи су приметили да је драстично променио свој изглед.

Фото: Н.Скендерија

 

Душан се пред медијима појавио у црном оделу, са црвеном лептир машном, а сви су приметили да је певач променио свој стил.

На црвеном тепиху имали смо прилике да видимо и бројне друге извођаче попут Невене Божовић, Зејне, Марка Луиса,  Стефана Здравковића Принца, Лејле Хот, Марка Марковића и Ирине Арсенијевић.

Фотографије са догађаја погледајте у наставку:

На концерту ће бити изведено преко 20 култних Дизнијевих песама, уз инсерте из анимираних филмова као што су "Мала сирена“, "Успавана лепотица“, "Аладин“, "Лепотица и звер", "Залеђено краљевство“, "Прича о играчкама“ и "Енканто: Магични свет“, каже се у саопштењу.

БОНУС ВИДЕО: