Марија Шерифовић је једна од најуспешнијих певачица у региону, али чини се да јој је каријера, колико год блистава, у једном тренутку била велико оптерећење.

Како је сама навела, пре неколико година била је на корак од одлуке да се повуче у Америку и одустане од естраде и каријере.

Фото: АТА имагес

 

- Само ми се није певало више, ништа ми се није свиђало. Није ми се певало, није ми се допало стање, мислим сад је још горе, али нема везе. Значи, само сам се заситила од свега. Заситила сам се естраде, ових људи, немам појма, стварно. Онако, помислила сам, нећу ја да певам више бре, идем да уживам и не интересује ме - прича Марија и додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Дошла сам случајно у Србију, 2015. године, мама је имала нешто на штитној жлезди, нешто је здравствено решавала. И као ајде да дођем да видим шта Верица ради, бла бла бла. И пар дана после тога, Бане Опачић ми пусти песму Паметна и луда. Ја ту песму снимим, нисам хтела да је објављам никада. Планирала сам да снимим и спот све и да оставим у фијоци, тако да је ја имам и да је пуштам кад ја хоћу. За своју душу. И после пар дана сам онако срела негде Сашу Поповића случајно и он ме пита: "Хоћеш да дођеш у Звезде Гранда"? Мислим се какве бре, Звезде Гранда, нема шансе. Идемо у Америку, оставим ме на миру. Тако да, у ствари, ето, те три ситуације су мене вратиле и нешто се ту променило.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".