Злата Петровић сад живи мирним животом, али годинама није било тако. Њој је муке задавао старији син Мики Дудић.

Наиме, према писањима медија Мики је имао проблем с коцком. С овим пороком је живео годинама, а његова мајка је чинила све како би га избавила из канџи коцке. Она је и плаћала све његове дугове, само да би му сачувала живу главу, а о томе и јавно говорила.

Како се даље наводило, Мики је у једном тренутку престао да се коцка, а онда се поново вратио старом пороку, а онда је и Злата дигла руке од ње и препустила га судбини. Тада је Микија оставила супруга супруга Милица, са којом има двоје деце, а он се тада уселио у Златин стан.

Међутим, када је поново почео да срља у пропаст, мајка му је рекла да се исели. Тада су се појавили текстови у новинама да је певачица избацила сина из куће.

Када је схватио да је препуштен сам себи, да мајка више неће финансијски да му помаже, а да отац није у ситуацији, Мики се освестио и променио живот из корена. Коцка је сада његова далека прошлост, а он се већ годинама бави музиком. Свира клавијатуре, има свој оркестар.

Данас певачица има одличан однос са Микијем, као и њен син Јован, а о томе сведоче и фотографије на друштвеној мрежи Инстаграм, пренео је "24седам".

БОНУС ВИДЕО: