Реч је о комшијама које не престају да праве буку у елитном насељу на Новом Београду у луксузном насељу:  

Неда се неколико пута пожалила на буку, а како комшије нису реаговале, певачица је решила да се исели из свог луксузног стана

 -Неда је више пута звала полицију због комшија. Цео спрат има проблем с њима јер су у питању млади људи који су се пре пола године доселили и не поштују кућни ред. Стално је бука, праве се журке и људима којима је због посла потребан мир не могу да се одморе ни дању ни ноћу. Иначе су зидови добро изоловани и нико до сада није имао проблем, али како та екипа журке прави на тераси, све се чује много више и за сада не постоји решење. Надлежни су опомињали и писали казне, али не постоје докази да се нешто даље санкционише јер они казне уредно плате, а кад полиција дође, праве се фини - открива извор за "Републику" и наводи како је рећ највероватније о Русима који ту изнајмљују стан. 

- Пар који се доселио није из Србије, а прича се ту по крају да су у питању Руси. Они тај стан изнајмљују, а пре њих је ту живела породица, брачни пар с двоје деце и нико није имао никаквих проблема.

Комишије ни у јеку короне вируса нису биле настројрне певачици: 

- Уопште немам добре комшије, могла бих да умрем шест пута, нико не би приметио у окружењу. Нема старих комшија који су иоле знали за ред. Једна се ту комшиница бунила што су мајстори правили буку кад сам морала да изведем неке радове. Стављали смо плочице, по дану, не, наравно, ноћу, а колико знам, по дану смеју да се обављају радови јер се тада никоме не ремети сан. Такав је кућни ред. Тако да, и раније сам имала проблема, али сам навикла да живим с таквим комшијама. Ово је изгледа један нетолерантан свет - објаснила је Украденова.

БОНУС ВИДЕО: