Драгана Мирковић је увек истицала да јој је породица на првом месту, а неретко помиње сина Марка и ћерку Мануелу, на које је веома поносна. 

Сада је откривен један детаљ који мало људи зна, а то је како је њена ћерка добила име, тачније по коме. Драгана је одлучила да име својој наследници да по својој колегиници Мануели из некада популарне групе "Твинс".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/manubijelic

 

 

Драгана је са Мануелом и њеним братом Нешом била веома блика, а и данас је иста ситуација. Она је толико била фасцинирана Мануелином добротом и искреним пријатељством, а када је Драгана саопштила колегиници шта планира да уради, она је била и те како почаствована.

- Мало сам изненађена што имате ту информацију - рекла је Мануела кроз смех, па открила за "Курир" како је изгледало дружење са Драганом:

 

 

- Ми се заиста јесмо тих година доста дружили с Драганом, имали смо и заједничку турнеју по Босни. Група "Твинс" је била гост на њеној турнеји и тако се наше пријатељство с Драганом интензивирало. Када је други пут била трудна, посетили смо је у Бечу, била је у осмом месецу. Баш сам је питала да ли је размишљала о имену, а Драгана ми је рекла да је имала два имена у оптицају, али да је тог момента сигурна које ће име дати беби. Тако да, ето, ја сам допринела да се одлучи за име Мануела.

Фото: АТА имагес

 

 

Драгана је своју мезимицу родила у јуну 2002, а две године раније добила је сина Марка. Обоје су донели одлуку да не желе да буду јавне личности и да се експонирају иако им је мајка једна од најпопуларнијих певачица, а и сами су талентовани за музику. Мануела је израсла у праву лепотицу, о чему сведочи и позив чувеног креатора Филипа Плејна, који јој је пре две године предложио да буде модел, што је она одбила.

БОНУС ВИДЕО: