Како је њен супруг после развода убрзо упловио у везу са Весном и Слађа је пожелела да пронађе срећу. Ипак, други брак Слађе Делибашић трајао је само десет месеци, након чега се завршио крахом.

Фото: В. Данилов, Ата имагес

 

 

Јавности је мање познато да је други брак Слађе Делибашић уследио 2014. године, када је судбоносно "да" рекла жандарму Милану Пејовићу. Крај њега је остварила жељу да се на вечну љубав закуне пред Богом, а брак крунисан црквеним венчањем, нажалост се завршио након само десет месеци.

Како се тада писало, Милан није био одушевљен чињеницом да је сва Слађина пажња била усмерена на ћерке и унуку.

Фото: Фејсбук принтскрин/

 

 

Након развода певачица је кратко објаснила медијима да су она и њен супруг одлучили да свако крене својим путем:

- Свако ће кренути својим путем. Нисам више могла да будем под притиском, желим да се бавим својим послом и породицом како треба. Деца су ми најбитнија и нисам могла да се одвојим од њих, ма колико некоме моје ћерке и унука сметале - рекла је тада за медије па додала:

- Милан и ја нисмо били на истим таласним дужинама, нису нам се поклопиле енергије, ставови и размишљања. Такође, мислила сам да велика разлика у годинама неће представљати никакав проблем, али преварила сам се - изјавила је Делибашићева за медије након развода.

БОНУС ВИДЕО: