Кутому Мијазаки, такође познат као "убица девојчица", одговоран је за смрт четири девојчице 1988. године, а ти злочини су шокирали нацију.

Мијазаки је људождер који никада није показао кајање за своје шокантне злочине, пише Дејли Стар. Мијазакијево детињство је било једно од ствари које су на њега оставила тешке трауме. Он је настао из инцеста између оца и најстарије сестре, и рођен је са деформисаним рукама. Од малих ногу, његове изопачене склоности биле су јасне.

Једном приликом је ухваћен како шпијунира своју сестру под тушем. Када су се она и његова мајка суочиле са њим, он их је обе жестоко напао. Његово болесно понашање почело је 1988. када је имао само 26 година.

Његова прва жртва била је Мари Коно, четворогодишња девојчица коју је отео у Токију. Након што ју је одвео на периферију града, брутално ју је задавио пре него што је сексуално злостављао њено мртво тело. Након што је сликао њен леш, скинуо ју је и однео јој одећу кући као искривљене подсетнике на своје поступке. Два дана касније се вратио на место злочина да јој одсече руке и ноге.

 

 

Убрзо након тога одвео је седмогодишњу Масами Јошизаву на исто место где је поновио свој ритуал, бацивши њено тело на само малој удаљености од Мариног.

У децембру 1988. поново је напао девојчицу Ерику Намбу и одвео је на паркинг где ју је направио неколико голих слика пре него што ју је убио и оставио њено тело изложено на паркингу. Његово четврто и последње убиство било је можда његово најшокантније и најнасилније.

Након што је убедио петогодишњу Ајако Номото да му дозволи да је слика, убио ју је и пренео њено мртво тело у свој стан где га је сексуално злостављао два дана. Затим ју је раскомадао, сакрио јој торзо на гробље, а главу у брда – задржао јој је руке и касније их појео.

 

 

Мијазакијева болесна владавина терора коначно је окончана када му је пришао отац младе девојке коју је сликао голу.

Полиција је ухапсила убицу и претражила његову кућу и пронашла слике и видео снимке његових жртава. Током суђења, Мијазаки је одбио да преузме било какву одговорност за своје поступке за које је тврдио да су "дела добронамерности".

Фото: Профимедиа

 

Уместо тога, покушао је да аргументује да га је његов алтер его "Човек пацов" натерао да убије девојчице и покушао да тврди да је луд.

Он је 17. јуна 2008. обешен због својих злочина.

БОНУС ВИДЕО:

(Мондо)