Она је пре неколико година решила да стави тачку на певачку каријеру, али се о томе у јавности никада није причало. Сада је прво проговорила о томе:

- Само ми се није певало више, ништа ми се није свиђало. Није ми се певало, није ми се допало стање, мислим сад је још горе, али нема везе. Значи, само сам се заситила од свега. Заситила сам се естраде, ових људи, немам појма, стварно. Онако, помислила сам, нећу ја да певам више бре, идем да уживам и не интересује ме - прича Марија.

Фото: АТА имагес

 

 

- Дошла сам случајно у Србију, 2015. године, мама је имала нешто на штитној жлезди, нешто је здравствено решавала. И као ајде да дођем да видим шта Верица ради, бла бла бла. И пар дана после тога, Бане Опачић ми пусти песму Паметна и луда. Ја ту песму снимим, нисам хтела да је објављам никада. Планирала сам да снимим и спот све и да оставим у фијоци, тако да је ја имам и да је пуштам кад ја хоћу. За своју душу. И после пар дана сам онако срела негде Сашу Поповића случајно и он ме пита: "Хоћеш да дођеш у Звезде Гранда"? Мислим се какве бре, Звезде Гранда, нема шансе. Идемо у Америку, остави ме на миру. Тако да, у ствари, ето, те три ситуације су мене вратиле и нешто се ту променило.

Фото: АТА имагес

 

 

Марија је годинама члан жирија "Звезде Гранда", а сада је открила да ли сматра да су некада превише строги према кандидатима.

- Па сад, не знам. Знаш како, чудно је то? Јер ми тамо седимо сатима. И сад од 50 кандидата, само њих двоје, троје зна да то ради. И онда те засипа, засипа, засипа. Мислим, и не тако лепо певање, и не тако лепа музика, и не тако неки велики таленти. И онда, вероватно падне ми ролетна, више. Немојте, молим вас да сви... сви хоћете да певате, немојте, молим вас. И онда је, можда то, и та снимања су јако исцрпна. То траје цео Божји дан. Знаш, кад би сад ја имала пет кандидата да слушам дневно по 15 минута, па бих можда као и била толерантна. Међутим, кад се то накарика онако један незналачки низ, онда ми је стварно преко главе свега тога. Тако да, нисам сигурна да сам била безобразна тако често. Можда једном, два пута ми се омакло нешто за шта бих рекла соррy. Да ли је сад то строгоћа или немам појма, тако је, то вам је, што вам је и ја то не планирам да променим.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: