Драма Аександре Младеновић којој је њен, сада већ бивши дечко Стефан Чечар претио да ће се убити, наставља се. Он је добио забрану приласка певачици и налог да хитно напусти Србију, али Александра је много уплашена, јер након свих његових лажи и информација које јој стижу о њему, верује да је на свашта спреман.

Фото: Инстаграм принтскрин/стефанцецарр

 

"Јако се плаши да остане сама, тренутно су код ње родитељи, али не може да их оптерећује. И они имају свој живот, као и њени пријатељи који желе да јој помогну. Решила је да унајми два момка који ће на смену бити пред њеном зградом и пратити је где год да иде. Под великим је стресом и у константном страху, стално гледа снимке са видео надзора јер се плаши да овај однекуд не искочи. Плаши се да оде сама до продавнице, ноћу не може да спава иако пије лекове за смирење. Она је жртва једног озбиљног манипулатора и преваранта. Слагао је све о својој прошлост, о томе када је рођен, које му је занимање, варао је са ким је стигао. На крају су до ње дошле приче и да наводно воли мушкарце, да је радио као жиголо у Дубајиу, да је тукао своје бивше девојке, али она то не жели да проверава", каже Александрина блиска пријатељица, а певачица и сама признаје да се баш лоше осећа.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/стефан_цецарр

 

"Има забрану приласка. Не сме да ми приђе, не сме да ме контактира, не сме да ме зове, и то је то. Не желим да га видим у својој близини, загорчао ми је живот. Упропастио ме је. Гледала сам на видео снимку како је хтео да се убија, како је ово-оно. Имам трауме од тога. Неурачунљив је, не знам шта би могао да ми уради", недавно је признала Александра.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".