- Пуно пута сам га чула у последње време. Разлог том је тај што се добро осећам. Волим свој живот. Имам дивно дете, сјајну породицу, предивне пријатеље. Радим посао који обожавам. Све су то фактори који утичу на мој изглед.

Како признаје никада није дозволила да је људи повреде. У свима је покушавала да пронађе оно добро.

- Никада ме нису људи издали. Верујем у добро и то ми не полази тако тешко за руком. Ретко када прво помислим на лоше па на добро. Увек помислим на добро и чукнем у дрво. Мислим да ми се тако и враћа - истакла је.

Она је додала да се обрадовала што је део филмског тима редитеља Срђана Драгојевића.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)


- Јако сам задовољна сарадњом. Не знам да ли је он задовољан сарадњом са мном. (смех). Било је веома узбудљиво. Имала сам велику трему. Ипак је то Срђан Драгојевић. Не само због имена и презимена, већ зато што је мени омиљени домаћи филм “Лепа села, лепо горе”. А о “Анђелима” и “Ранама” да не говорим. Он је један од ретких редитеља и сценариста који својим именом већ окупља масу. Наравно, глумци и остали припомогну, али он довољно сам за себе ради, односно за филм. Била сам поносна након тог позива, а онда је кренула паника да ли ћу оправдати очекивања - искрена је Анђелка.

 

На питање колико се ова улога разликује од ранијих, Анђелка одговара:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)


- Прилично. Иако је то мала улога по кванитету, за мене је била изазов, задатак. Имам јако потресне сцене које сам морала да дочарам и доживим за потребе филма. Уз све то сам имала и физичку трансформацију која је глумцима драга. Играм жену са тамном косом, која је власница стриптиз клуба и жена јаког и имућног типа. А онда им се дешава једна велика трагедија, због које су скрхани од бола и очајни од те туге.

Трансофрмације у приватном животу јој нису својствене, па не зна како би се осећала као црнка.

 

- Па не знам шта да кажем, занимљиво је то. (смех). Није лако ни бити власница стриптиз клуба. И то сам схватила. Колико год нама то деловало, да ти људи ништа не раде није то лако. Треба стајати испред свих тих плесача, водити тај посао. Прилично је то узбудљиво.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Сина одгајам у хришћанском духу

На питање колико је религиозна, с обзиром на то да се том темом бави и филм, Анђелка каже:


- Одгајана сам у том духу. Наша кућа у Пожаревцу је преко пута цркве, тако да је одлазак био саставни део наших недељних ритуала.

Слављене славе, свих великих празника и поста. Нисам неко ко робује томе. Вера је у нама, где год се налазили. То звучи као фраза, клише, али је се стварно тако осећам. Мислим да својим примером живим један хришћански живот и тако васпитвам дете. А, сада да ли сам обишла све манастире и испоштовала празник тако што нисам прала или радила нешто што не би смело, у то не могу да се закунем.
 

Андрија је интелигентан човек

Фото: АТА имагес

 

Анђелка је обележила једну телевизијску сезону играјући са Андријом Милошевићем, па је открила и да јој је у овом пројекту био партнер, била би задовољна.

- Андрија је један преталентован глумац који може да игра све жанрове. Он је врло интелигентан и занатски поткован, начитан, образован. За њега нема одвајања када је реч о жанру. У овом филму такође играју сјајни комичари као што су браћа Навојец, Наташа Марковић и многи други. Они су сви врсни комичари, а овде играју у неком другом жанру и сјајни су у томе. Нема зиме за доброг комичара.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".