Певачица Драгица Радосављевић Цакана гостовала је у једној емисији  где је говорила о својим почецима и пробијању на музичкој сцени.

Фото: АТА имагес

 

Том приликом је споменула и легенду народне музике Лепу Лукић за коју тврди да је имала великог утицаја на њену каријеру.

Фото: Д. Миловановић

 

- Лепа је једна дивна жена. Ту је да попричаш озбиљно са њом, па и не озбиљно. Наши разговори су се увек завршавали са неким ненормалним смехом. Желим од срца да буде добро, здраво и срећно. Лепа Лукић је доста заслужна за моју соло каријеру. Дала ми је ветар у леђа, добила сам више самопоуздања. Нисам у старту ни размишљала да мени треба неки хит - рекла је Цакана и додала:

- Међутим, колеге некад не подрже младе певаче у правом смислу, али ја сам била једна од оних певача које су колеге дале ветар у леђа. У то време када сам почињала није било пуно певача. Било је нас неколико који смо се у једном тренутку појавили поред тих великих звезда. Велике звезде си тада могао да набројиш на прсте 2 руке односно могао си да кажеш да их је било 10 великих. Осим тога ја сам имала ту срећу да сам стварно имала лепу песму.

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".