Милован Тадић осуђен је на три године затвора због оптужби да је као члан обезбеђења ноћног клуба "Тилт" у децембру 2015. госту клуба Слободану Вукићу нанео тешку телесну повреду, од које је он две седмице касније преминуо.

"Виши суд у Београду је 01. новембра 2023. године донео и јавно објавио пресуду којом је окривљеног Тадић Милована огласио кривим због извршења кривичог дела тешка телесна повреда из члана 121 став 1 Кривичног законика, па га је осудио на казну затвора у трајању од 3 (три) године, у коју му се урачунава време проведено у полицијском задржавању.

Приликом објављивања пресуде, председник већа укратко је саопштила разлоге пресуде, а против исте дозвољена је жалба Апелационом суду у Београду", наводе из Вишег суда.

Тадић је 4. фебруара 2021. године ухапшен под сумњом да је припадник организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића и од тада се налази у притвору. Оптужен је због препродаје дроге, и не терети се за убиства, која се тој групи такође стављају на терет оптужницом Тужилаштва за организовани криминал.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: