Александар је важио за доброг момка, а како је Ацко Незировић истакао, жалио се да га боли стомак, легао је и није се више пробудио. Певач је истакао да се Мирко једва јавља на телефон и да је нем од бола, не може никако да дође себи. 

- Јадан Мирко, једва говори, кад сам га позвао, некако је успео да изусти: ,,Мој Александар је дошао кући с посла, као и сваки дан што је радио. Жалио се на стомак, заспао и више се није пробудио. Не могу да говорим, схвати, занемео сам". Много ми је било криво кад сам то чуо. Човек је ван себе, али га разумем. Мирко је изгубио дете, како може човек да се осећа. Моје је било да га позовем, да човеку изјавим саучешће - рекао је Ацко.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Grand Magazin Tv Grand

 

Млади Кодић је био миљеник друштва, а један друг је  истакао да не може да верује шта се догодило: 

- Александра су сви волели. Био је дечко за пример, а нико од нас не зна за неке конкретне проблеме које је имао. Не знамо шта се тачно десило, али И избегавамо да коментаришемо све ово, молимо да разумете – кратко је поручио Кодићев друг.

Певач Хасан Дудић је за медије рекао да се и даље не опоравља од вести да је Кодићу преминуо наследник.

Фото: АТА имагес

 

- Има ли веће трагедије него сахранити своје дете. Нисам имао снаге да чујем Мирков глас, срце би ми препукло, зато га нисам ни звао ових дана. После смрти мог брата и тог губитка, мени не треба већа пресуда, ово ме је баш дотукло. Отићи ћу на сахрану да испоштујем како је ред то дете и његове родитеље - поручио је Хасан с кнедлом у грлу, а исто је рекла и Зорица Марковић:

- Нисам имала срца да се чујем с Кодићем. Шта да му кажем, које речи да се упуте некоме ко је изгубио сина? Покушавала сам да га зовем у више наврата и нисам могла. Не могу да причам о свему овоме, много ми је тешко због свега што се десило.

Фото: Архив Новости

 

(Српски телеграф)

БОНУС ВИДЕО: