Александра Пријовић, једна од тренутно најпопуларнијих певачица, не само у Србији већ и у региону постигла је успех какав се не памти у протеклих неколико деценија. 

Фото: Небојша Параушић/АТА имагес

 

 

Она је одржала низ спектакуларних концерата у Београду, а после и у Сарајеву, а тек је чека чак 5 распродатих арена у Загребу. Овакав успех није могао да остане непримећен, а њени блиски сарадници, међу којима је и њен супруг Филип веома су поносни на њу.

Иако се чинило да је он у сенци дешавања и није се оглашавао након огромног успеха своје супруге, Филип је и те како био присутан и сваког тренутка је бодрио своју супругу из првих редова.

Након два одржана концерта у сарајевској Зетри, Филип је начинио један потез о којем бруји цео регион. Наиме, она је на друштвеном мрежи Твитер променио своје име у "Филип Живојиновић, Александра Пријовић с хусбанд (муж)" . 

 

 

Овим потезом он је одушевио на хиљаде људи који су ово доживели као велико признање успеха Александре Пријовић и као израз дивљења за све што је са својих 28 година постигла. 

Ко ће, ако не он да буде поносан и срећан због успеха своје супруге, која је постигла нешто о чему годинама сањају и велике звезде. Александра сада може руку под руку са нашим најуспешнијим певачима, а кад заврши наступ чека је топли породични дом и супруг које је воли највише на свету. 

БОНУС ВИДЕО: