Како се незванично сазнаје, мотив напада биле су раније несугласице између пребијеног дечака и нападача.

- Инциденту који се догодио око 21 час претходила је вербална расправа у аутобусу којим се повређени дечак враћао кући а затим је на путу до куће дошло и до обрачуна са једним вршњаком са којим се повређени свађао. У "помоћ" нападачу прискочило је још пет дечака који су пребили оштећеног и оставили га беспомоћног на улици - прича извор упознат са током истраге.

Повређени дечак примљен је у београдску дечију болницу у Тиршовој где су му констатоване повреде у виду расекотина, подлива и контузионих повреда. Како су констатовали лекари, задобио је више удараца у пределу главе и трбуха и губио је свест, а после повреда имао је осећај мучнине.

Осим повреда на глави, малолетник је задобио и отоке на надлактици и потколеници а његов отац каже да има и пет копчи од ушивања на усни и пет на глави, као и да има нагњечења крвних судова у пределу главе.

Након опсервације дечак је задржан у Тиршовој на Одељењу неурохирургије али је сутрадан пуштен на кућно лечење.

Увиђај на месту инцидента извршили су службеници из полицијске станице Стара Пазова а отац пребијеног дечака каже да је полиција добро и савесно обавила свој део посла те да је пронашла виновнике туче и привела их надлежном јавном тужиоцу на саслушање.

Како се незванично сазнаје, претучени дечак и нападачи се познају од раније. Случај је преузело надлежно јавно тужилаштво које ће након одређивања степена повреда дечака одлучити за које ће кривично дело теретити шесторицу малолетних насилника.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: