У току дуела у "Звездама Гранда" Кристијан Туба и Данијел Трајковић одмерили су снаге, међутим, жири је након наступа једва гласао.

Као изазивач, Кристијан је одабрао песме "Мој багреме бели" и "Жена са зеленим очима", док је изазвани певао нумере "Загрли ме" и "Живот ме научио".

Данијел је однео победу у овом дуелу са шест гласова, али жири није био задовољан тиме што су показали. Марија Шерифовић је пре самог гласања упитала Сашу Поповића да ли могу да не гласају, јер певање није било добро.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

 

- Катастрофа, Данијеле, све ме је заболело у мом бићу. Шта је, друже ово било, о чему се ради? Све време си био висок и има ли још неки украс да се отпева. Чему то, какво је то силовање? Број један, звучиш као да је сада шест и петнаест, ишао си по младу у једанаест, певао цео дан и целу ноћ. Колико имате година, на шта ово личи? - рекла је Марија бесна као рис.

Драган Стојковић Босанац и Цеца Ражнатовић овај наступ нису коментарисали, док је Вики Миљковић дала свој суд.

- Мислим да је Данијел погрешио песме. Ти си био мој такмичар, знам да волиш Шабана, али мислим да још ниси сазрео за то певање. Ако ико зна како је Шабан певао и ко то може да ти покаже, то је Снежана, питајте ментора за избор песме - рекла је Вики, док је Снежа признала да је такмичар не слуша.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

 

Александар Милић Мили, Ана Бекута и Ђорђе Давид такође нису коментарисали наступ, само су кратко рекли да нису задовољни певањем. На крају се Босанац предомислио, па је такмичарима дао пар савета.

- Први такмичар, твоја боја је добра, али је распон гласа мали и чим кренеш горе ништа. Ја знам Данијела, био је код мене, драго ми је што си код Снеже, душу ћеш јој појести твдоглавишчу. Код њега нема померања, Снежо, срећно мучење - казао је Босанац.

Снежана Ђуришић као менторка дала свој суд, а у излагању је признала да је Данијел полетео превише.

- Неоспорно је да си ти добар певач, али си много полетео, када паднеш, то ће да боли. Мораш да послушаш људе који имају искуства. Он твди да пева само три певача и ја ту не могу ништа. Имао си противнике који су слабији, па си пролазио и мени је драго. Ја се радујем и само желим да ме послушаш и биће добро. Ја ти никада нећу рећи немој да певаш нешто, нећу да имам на савети нечију каријеру - закључила је Снежа.

Снимак погледајте у наставку клипа:

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО: