Глумица има брата Ивана, који је такође наследио уметнички дар од оца, те га можемо гледати у разним форматима, а публици је познат и као супруг водитељке Иване Зарић.

На једном од профила на Инстаграму који се бави успоменама прослављених уметника подељена је породична фотографија Зарића која је одушевила публику.

Милица и Иван веома личе на мјаку Мирјану, али су осмех и таленат наследили од легендарног Драгана који преминуо 2000. године у 57. години живота, а ћерка је о њему својевремено испричала да је био “отац за пример”.

 

-  Мој отац је, пре свега, био тата за орден, топао, мудар, пун љубави, водио нас је кроз живот дајући нам довољно слободе, а са осећајем, који нам је дубоко усађен, да је породица увек и заувек сигурна лука. Што се посла тиче, он је ваљда једини глумац који своју децу није запослио као дугогодишњи првак Народног позоришта. Иван и ја смо пронашли свако свој пут, без било какве очеве протекције. Мало је чудно да нас после татине смрти нико од мноштва колега, редитеља и колега није звао ни за један посао, али то нек је њима на част- изјавила је глумица за "Глоси".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".