- Ја сада живим с коферима које стално препакивам. Мајами и Монте Карло су најчешће дестинације, али волим да дођем у Београд да видим децу, пријатеље, унука, да се вратим коренима и направим план шта и како даље. Сада не путујем ни у Америку ни у Монте Карло, у питању је трећа дестинација и не смем да говорим о томе, али на пролеће ћу моћи - изјавила је певачица.

Фото: Инстаграм принтскрин/ лепабренаа

 

Она не крије да је за време пандемије своје слободно време искористила за неке ствари за које до сада није имала времена.

- Где год да одем опуштена сам и ресетована, а за то је потребно да будете здрави у глави, и то је суштина моје приче. Свуда се добро осећам. Фале ми публика и песма, али овај одмор од годину и по дана ми јако прија. Да није било ове короне, не бих стигла да се здравствено чекирам и припремим за нове подухвате - објашњава Брена, и открива планове за будућност:

- Радим један пројекат који је везан за женску лепоту и јако се радујем томе. Не размишљам да се повучем са сцене, али уживам по први пут у одмарању, а проблем ми представља то што сам навикла да много радим - изјавила је она на Гранд телевизији.

(Grand News Tv Grand)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".