Књижевница Ведрана Рудан недавно је била гост у емисији "Ново јутро са Срђаном". Очекивано, позната дама није пропустила прилику да суптилно прозове водитеља Срђана Предојевића.

Руданова је на самом почетку изнела замерку на рачун популарног ТВ формата и његовог домаћина, те је Предојевић у правом тренутку спречио већи сукоб у програму уживо.

- Зашто се ваша емисија зове "Јутро са Срђаном"? - упитала је Ведрана намрштено у првом минуту пред камерама.

- Хоћете ваше име да убацим? - узвратио је Предојевић.

- Не, него имате две колегинице. Лепше су од вас и вероватно стручније. Ви сте пилот, не новинар. Хоћете ли променити нешто? - наставила је Руданова.

- Размисли ћу. Хвала на сугестији - надовезао се Срђан, те започео нову тему како разговор не би отишао у непријанијем правцу.

Да подсетимо, није ово прва "стрелица" Ведране Рудан када гостује код Срђана Предојевићам, у једном од пређашњих гостовања му је поручила да је ретардиран:

- Хвала вама што сте ме позвали и што сте ме криво најавили и рекли сте да сам Весна и да се из Загреба, али углавном су водитељи ретардирани... Јест да ви не читате књиге, али сте нешто чули о томе - рекла је пре неколико година Руданова.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: