Марија Шерифовић свој љубавни живот чува далеко од очију јавности, а што се њених наводних веза тиче, само једну није крила.

Тако је она својевремено била у емотивној вези са црногорским певачем и глумцем Славком Калезићем, који је уједно и једини мушкарац кога је представила јавности, да би касније у свом аутобиографском документарном филму признала да је наклоњенија женском полу.

Фото: АТА имагес

 

 

Славко је сад, после16 година, признао да они нису били у љубавној вези и да је то био Маријин маркетиншки трик.

- То је нешто што сам захвалан да се десило. Ја сам с Маријом био много близак, али наравно да је то био маркетинг. Немам проблем с тим. То није нешто што сам ја наметао, већ њен тим. Много сам је готивио и пустио сам да се то дешава. То ми није требало у животу. Али ако ме питаш из ове перспективе, на томе сам сад и те како захвалан, зато што сам после тога знао како не желим даље. И то је нешто што је сад прошло. Сваког чуда је три дана доста. Било би интересантно да је то сад питају људи, зашто јој је требао такав маркетинг? И ја сам био евровизијски представник који је направио озбиљан бум. Марија је победила, али ње нема више у евровизијским круговима. Ја сам био малтене последњи у полуфиналу, а и даље харам Европом, много наступам - истакао је у интервјуу за црногорску "Е" телевизију.

Подсетимо, након Маријине победе на Евровизији, Славко и она су 2007. године отпочели наводну романсу, која је трајала шест месеци.

БОНУС ВИДЕО: