Иако мушкарци наводно то не воле, те истичу да воле да је њихова жена природна ипак се окрећу за неком која је урадила поприлично доста тога на себи.

Фото: АТА имагес

 

- Најгора ствар је што мушкарци то подржавају. Ово је нови тренд који је направљен. Мислим да су они највећи кривци. Свака девојка би требало прво да ради, да створи за себе, а потом може да уради све када сама створи. То је наша данашњица и данашњица тих имућних и старијих мушкараца, који имају мало више пара, па ето, као хајде да улажу у некога, а девојка к'о девојке ‘ладно то прихватају, тако да мислим да су они направили овај тренд тих спонзоруша, тако да су једино мушкарци криви за то - рекла је Слађа, и додала:

- Мени је битно да када дођем кући и скинем све са себе и погледам се у огледало, да је то то што видим. Сада стварно нема потребе да радим нешто, задовољна сам сликом коју видим. Оно што човек поседује у дубини душе, тако и изгледамо. Немам неких сад предрасуда, ако неко има неких комплекса, да неко увећа груди, јер има мале, али како и ко то дотира, долива и помаже, то је кључна ствар. Да ли ће она сама или ће јој родитељ помоћи, што је прихватљивије, него неко тамо са стране - додала је Делибашићева, па открила шта је њена ћерка Силвија радила на себи:

- Силвија је скоро урадила груди, нисам била за то док не роди дете, али сам је подржала и сама је то исфинансирала - закључила је Слађа Делибашић у једној емисији.

 

Подсетимо, Слађа Делибашић расплакала се у емисији на помен своје мајке, коју је изгубила када је имала свега 10 година:

- Ми смо дошли пред Звечан и ја кажем, еј, гледај сад мама кад нас чека са пилетином и тако то и онако улазим у Митровицу и на улазу видим венце и то је то - кроз сузе је испричала Слађа.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".