Дарко Лазић недавно се поново нашао у центру пажње, али овога пута због везе своје мајке Бранка са извесним Драганом. Иако су медији писали да Дарко баш и не одобрава нову љубав своје мајке, он се огласио и признао како се осећа поводом чињенице да има очуха.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм

 

 

Лазић који је имао наступ у једном клубу на питање новинара о вези своје мајке, најпре није желео да да коментар, а онда се предомислио.

- Не бих да коментаришем живот своје мајке. Шта она ради, то је њена одлука. Моја мајка је зрела особа и оно што она хоће у животу, ја ћу подржати. Мог оца више нема... Видео сам да излазе наслови да јој бранимо везу, свадбу и слично. То би било јако глупо. Она треба да настави даље - рекао је Лазић и додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Друга ствар, Драган је човек који је усрећује и пружа пажњу, ја то подржавам. Докле год је она задовољна и ја сам. Као што је она мене подржала у свему, тако подржавам и ја њу. Не мешам се у њен живот. Она је жена која има година и година, добро зна шта хоће, а шта неће - истакао је певач.

Подсетимо, певач је демантовао наводе о томе да купује луксузну некретнину на Златибору.

Фото: АТА имагес

 

 

- Купујем вилу на Златибору, али за неких 10 година када скупим паре за то. Да тренутно имам толико пара, поново бих се оженио - рекао је Дарко кроз смех.

БОНУС ВИДЕО: