Водитељка Деа Ђурђевић са поносом истиче колико је блиска са мајком.

Она је први пут проговорила и о оцу, те истакла да јој је то изузетно болна тема.

- О тати никад нисам причала. Он је био ту до неке моје 20 године и после је самовољно одлучио да оде. Отишао је из мог живота, из нашег. Када се развео од маме, развео се и од мене. Сада ми је равна линија, а тада сам јако патила. Тата ми се већ 12 година не јавља уопште - рекла је Деа, па дрхтавим гласом додала да не би желела превише да дира у болну рану.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTV Pink Official

 

- Морам да се исправим, јавио ми се само за време несреће и после тога више није. Не бих да причам о томе, просто да отварам старе ране. Такво одрастање ме је одредило да будем јача. Више сам одрасла са дечацима него са девојчицама. Права сам мушкарача, све сређујем за пет минута, сваки проблем. То сам некако научила, ишла сам на утакмице и од највијача сам научила шта је лојалност и љубав - рекла је водитељка у Информеровом подкасту.

Иначе, Деа је признала шокантну ствар, а то је да је као беба мртва рођена, те да је заплакала у тренутку када су од ње доктори дигли руке. Како и сама каже то је за њену мајку био најпотреснији тренутак, као и несрећа коју је доживела пре неколико година. Ипак, упркос свему Деа истиче да је вечити борац и да воли живот. 

БОНУС ВИДЕО: