Софија Рајовић вратила се из Канаде у Србију, па се синоћ појавила у јавности након неколико месеци.

Фото: Инстаграм принтскрин/ софијарајовиц

 

Софија је дошла на донаторско вече поводом скупљања новца за хумане сврхе, а све време је била одлично расположена.

Глумица је тим поводом испричала један пример где је помогла некоме.

- Симпатично ми је што сам једну баку која се једва кретала на Славији одвезла до куће, а онда сам схватила да госпођа живи малтене улаз поред... (смех) Тако да сам је возила около, али добро, то ми је, ето, остало у сећању. Ја сам је зауставила и понудила се да је возим кући, али се испоставило да смо направили круг и вратиле се на место где смо биле - рекла је она кроз смех.

Фото: АТА имагес

 

Истакла је и да ли мисли да смо као народ заказали у хуманости.

- Не мислим то. Знам шта моје колеге раде, мислим да имамо свест, колико год то не изгледало тако са стране - навела је Софија.

Она је, подсетимо, недавно причала о животу у Канади, где је била због мужа.

- Лакше је од када сам се удала, јер имам изванредног мужа. Једина драма је било путовање у Канаду, али сада се то окренуло, јер ће он долазити овде у наредном периоду. Никада пре тога нисам живела у Канади, тамо ми је све хладно. Спонтано је тамо скупа реч, нисам никога тамо упознала нити имам потребу за новим пријатељствима. Тамо сам сва испрограмирана, тренинг, храна, спавање, брига о мужу. Јесам тамо више била него овде у последњем периоду, али да се коначно тамо преселим није опција - истакла је глумица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".