Само што су се венчали, Игор је осетио болове у стомаку. Убрзо му је установљен рак дебелог црева.

-Игор је убрзо након свадбе осетио болове у стомаку, због чега је посетио лекара, који је констатовао рак дебелог црева. За операцију у Немачкој било је неопходно 20.000 евра, које су доставили тамошњим докторима, али је болест толико брзо напредовала да за операцију буквално није било времена- причао је у том периоду извор за медије. 

Певачица је све време била уз њега, желела је да му врати наду у живот: 

-Гога је све време болести била уз њега, буквално до последњег момента. Умро јој је на рукама док му је причала како ће, кад оздрави, отићи на медени месец. Трудила се да му улије наду, али било је узалуд-причао је извор тада.

 

 

-Док сам га држала на рукама, још мало се померио, али су ми доктори рекли да му је душа тада напустила тело- казала је Гога.

Нажалост, Гогин труд се није исплатио. Она је чак позајмљивала новац од пријатеља како би платила лечење: 

-После Игорове смрти сам остала сасвим сама. И данас, када је годишњица од његове смрти увелико прошла, плаћам дугове који су остали од његовог лечења. Ми смо ишли код најбољих светских лекара и покушавали све да урадимо да га спасемо, али није нам се дало. Све рачуне из болница сам преузела на себе- рекла је певачица 2014. године.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: 

https://video.novosti.rs/magazin/video/9048-novosti-intervju-aca-regina-otkrio-sve-o-saradnji-sa-filharmonijom#brid_cp_my-player