Денис Гргић ових дана ужива у Риму, одакле свакодневно дели фотографије на свом Инстаграму, а посетила је и Ватикан, где је случајним пролазницима насред улице приредила прави шоу.

Она се Ватиканом провозала на скутеру, а носила је ултра кратку хаљину коју је у једном тренутку подигла и показала разголићену задњицу, не марећи за пролазнике који су сведочили том несвакидашњем призору - "Слика од милион долара!", "Је ли ти хладно?", "Јао!", "Хаха, тотални врх!", "Ма зна се шта је права хрватска љепотица", "Мислим да си мало претерала с локацијом", неки су од коментара које је добила испод фотки.

Фото: Инстаграм принтскрин/deniss_jo_dena

 

Денис на Инстаграму често објављује своје провокативне фотографије, а прати је више од 90 хиљада људи.

Због своје сличности с познатом холивудском лепотицом стекла је надимак хрватска Меган Фокс, а једном приликом је открила шта мисли о поређењу с америчком глумицом.

- Волим да будем јединствена и не поредим се с било киме, а поређење с Меган произашла је из тога што људи виде понекад сличност па ми спомену и то је тако постала занимљивост да некима личимо, а некима уопште не. Меган Фокс је успешна жена и с тог аспекта могао би ми бити комплимент, али сматрам да смо обе јединствене свака на свој начин и да обе имамо личне вредности - поручила је Денис.

 

 

 

 

 

 

 

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: