Дадо Полумента отказао је наступ због хитне операције коју је имала његова ћерка Алеа.

Фото: АТА имагес

 

Он се огласио на друштвеним мрежама поводом отказивања планова, а сада се огласила његова супруга Ивона која је на сторију објавила ћеркину фотографију уз коју је написала:

- Животе мој мили, седим у празној соби у болници, а ти на операционом столу. Откуцава поноћ и дан кад сам те пре седам година донела на овај свет. Ето, шта ти је живот. Ти си наша најхрабрија девојчица, ти си наш победник. Из овога ћемо изаћи још јачи, а како ти кажеш, ти си шкорпија, а шкорпије су опасне. Срећан рођендан снаго моја и највећа љубави - написала је Ивона на свом Инстаграм профилу.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ дадополументаоффициал'с профиле пицтуре дадополументаоффициал

 

Дадо је тренутно у трећем браку, са супругом Ивоном. О претходним браковима и односу са садашњом женом нам је недавно рекао:

- Ја сам толико желео да имам жену, па сам онда буквално направио две катастрофалне грешке у животу у том неком одабиру, и то управо из те жеље. Ана Марија и Селма, јесте... И онда у једном моменту, баш када сам помислио да више никада... Где ћу са тридесет три године ја сад да нађем жену, то ни не постоји... Успут чујеш приче у фазону: "Ти ако будеш чекао и бирао, никад нећеш...". Енергетски смо Ивона и ја легли дефинитвно.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ дадополументаоффициал'с профиле пицтуре дадополументаоффициал

 

Певач је истакао да је захвалан свима на лепим речима, а како је Алеи данас рођендан и жали што јој не може испунити жељу. Такође, данас, излази песма коју је њој посветио.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".