- Коначно сам завршила факс! Дипломирала сам пре две недеље. И тата ми је рекао: "Е нека си га више завршила, било је време!" - каже кроз смех Џиџа и објашњава да би волела да ради као музички продуцент.

- Завршила сам то, тиме бих и волела да се бавим. Позиција музичког продуцента или уредника на некој телевизији за мене је идеална. Желим да имам обавезу, да свој живот доведем у ред, да устајем рано, идем на посао, радим осам сати дневно и да примим плату. Микрофона се нећу одрећи, певаћу викендом, али желим озбиљан и сигуран посао. Плата ми није пресудна, пресудно је само да радим оно што волим и за шта сам се школовала - рекла је Александра.

Стојковићева каже да диплому још увек није прославила, али да планира.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Нисам стигла али ћу направити журку. Мора да се залије ово дугогодишње студирање - рекла је певачица кроз смех, па додала да на факултету није имала протекције јер нико није знао ко је она:

- Професори класичне музике слабо прате нашу естрадну сцену, ретко ко је мене тамо и сконтао, што је супер. Боље је када не знају ко сте, чији сте... - закључила је Александра.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: