Певачица Александра Младеновић синоћ је позвала полицију након што јој је бивши дечко дошао на врата. 

Певачица је позвала полицију која је одмах реаговала, а након неколико минута она је изашла из стана и упутила се у полицијску станицу.

Фото: АТА имагес

 

 

Александра се касније огласила за медије и открила да је имала много проблема са тим дечком са којим је била у вези. Како је рекла, он јој је узео доста новца, али и претио да ће извршити самоубиство.

Иначе, на друштвеним мрежама је извесни младић објавио низ слика и снимака на којима се види како су певачица Александра Младеновић и он у вези.На друштвеним мрежама је извесни младић објавио низ слика и снимака на којима се види како су певачица Александра Младеновић и он у вези.

Фото: Инстаграм принтскрин/stefancecarr

 

 

У првих неколико сторија он је показао како љубав цвета међу њима, а касније је објавио материјал који показује како су њих двоје ипак заратили. Наиме, Александра је њега оптужила да се виђа са другим девојкама, као и да има информацију да је тукао бившу девојку.

Тим поводом се огласила Александра која је рекла како јој извесни младић украо много новца, као и да је претио да ће се убити, али и да је била приморана да зове полицију јер јој је долазио испред стана.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тај човек је мени загорчао живот, он је психопата. Прво ми је украо много новца из стана. Претио ми је и самоубиством, да ће попити лекове, па да ће да се обеси. Затим да ће пуцати себи у главу. У почетку је био предиван, касније се променио. Ја нисам знала да он коцка. Упознали смо се преко интернета. Свашта ми је стизало с ким је био и шта је радио. Сада сам поново звала полицију, био ми је испред врата. Све што је написао је с намером да би ми укаљао име - рекла је Александра Младеновић за медије. 

БОНУС ВИДЕО: