Златан Стипишић, познатији као Џибони (55) одржао је синоћ спектакуларан концерт у београдској Арени, други по реду. Публика је у глас певала све његове хитове и играла, а у хали је владала фантастична атмосфера!

Џибони се у паузама између песама обратио публици, спонтано и духовито, присећајући се првог наступа у Београду са само седамнаест година даелек 1985, признајући да није очекивао да ће "стићи оволико далеко у каријери". Гошћа на концерту, на одушевљење многих, била је Констракта, која је са њим отпевала његову ауторску песму "Зашто правиш слона од мене". Музичар је, представљајући своју гошћу поручио публици - "њена музика представља прави урбани град, она је благо, чувајте је!"

У једном тренутку, Џибони је урадио нешто потпуно неочекивано! Он се са још једним чланом бенда упутио у масу окупљену испред бине, и док су у публици снимали дешавање телефонима, пришао је једном момку речима: "Немања, слушај, да ти нешто кажем. Снимај срцем и душом, не могу ти пиксели пренети овај осећај!" на шта је добио овације.

Понешен атмосфером, Џибони је пар пута завршио на коленима заједно са својим музичарима, ипред београдске публилке. Након хитова попут "Темпере", "Миракул", "Либар", "Чиним праву ствар", изгледа да два сата свирке разиграној публици није било доста, па су га враћали на бис. 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".