Миле Китић осамдесетих година жарио је и палио просторима тадашње Југославије и то као део фамозне петорке Јужног ветра.

Поред сјајног вокала и завидне каријере, Миле Китић је у естрадним круговима познат и по томе што некад озбиљно, а некад у шали прича о својим наводним љубавницама.

Иако је са Мартом Савић већ годинама у складном браку, о њему не јењевају гласине да је велики заводник. Мада те гласине никада нису уништиле или пољуљале њихов брак, Миле их и данас радо распирује.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не постоји град где нисам имао девојку, имао сам једном десет одједном. Никада нисам плакао због неког, био сам млад. Млад сам се и оженио, и када сам се оженио имао сам љубавницу, имам и дан данас. Поред Марте имам. Скоро све моје колеге имају паралелне везе, тренутне 'излете'. Једно осамдесет одсто. Не могу да их именујем. Оду на турнеју и сретну неку и ето. Виде лепу жену, па што не би. Те жене су 'успутне станице' - отворио се Миле Китић прошле године.

- Никада ми није постављала питања у вези с тим. Па није луда да ме то пита, а у суштини зна све. Паметна је она жена, све капира. Марта зна да је у правом смислу она једина за мене, а све остало је само део посла.

Миле Китић је иза себе већ имао један пропали брак када је срео 14 година млађу Марту Савић која се такође бавила певањем. Касније је причао како га је Марта освојила харизмом, добротом и савршеним понашањем.

Када се пар венчао, Марта је већ била трудна, а пријатељи су га зезали како је оженио жену због папира, јер је она у то време имала немачко држављанство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

Упркос разним говоркањима, која никад нису била потврђена, пар и дан данас живи у складном браку. Марта већи део године проводи у Доминикани где пар има кућу, а Миле јој редовно одлази након бројних наступа.

Поред музике и леших жена, Миле има још једну велику пасију, а то је тенис. Певач је радо говорио како тенис игра са Харисом Џиновићем и да је управо тај спорт заслужан за његову добру фигуру.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".