Гостију има разних, хиљаде различитих људи на дневном нивоу прође кроз кафић или ресторан и за све њих је потребно стрпљење, чак и онда када конобару није дан. Управо због тога је за најстреснији посао на свету проглашен посао конобара.

У прилог томе, конобарица из једног паба у Велсу открила је какве госте нико не подноси, а све због крађе једне ствари - чаше. Она редовно на друштвеним мрежама дели савете и како каже, "свакодневне борбе у угоститељству". Овога пута није остала равнодуша на крадљивце чаша. Обично се то дешава са пијаним гостима који се занесу. Како каже, такви гости не би украли ТВ или ценовник, али зато чаше обожавају. Након тога су се огласили многи, а добра већина се слаже да у томе нема ничег лошег.

- Извините, али са ценом која ми се наплаћује за пиће… ако је оно у њој хладно, иде са мном - написао је један.

- Након што сам своју месечну плату потрошио на ноц́ни излазак, верујем да је фер-плеј узети чашу или две - додао је други, док је трећи рекао да је нову кућу испунио само кафанским чашама.

- Пабови их добијају бесплатно! И не постоји политика поврата када купим криглу, претпостављам да су укључене у цену - додаје је још једна муштерија за крај, након чега се огласио и власник једног паба који је тврдио супротно.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".