Џејла важи за једну од најталентованијих младих певачица на овим просторима, а свој приватни живот чува далеко од очију јавности, поготово када је у питању љубав. 

Сада је решила да отвори душу, дала је коменатар на њен долазак из Шпаније на наше просторе: 

- Нисам ја само у Србији, пословно сам овде, али сам доста времена у Сарајеву. Донедавно сам живела у Барселони, а сад сам се вратила на старо. Сад је много лакше, имам онлајн предавања, лап-топ је стално са мном. Родитељи желе да завршим факултет, никад нисам ни хтела да прекинем. Свесни су да је боље да студирам онлајн, родитељи су од почетка веровали у мене, имамо здрав однос - истакла је Џејла.

Певачица је признала да је била заљубљена, али сада није: 

- Нисам заљубљена, али сам била. Није ме уздрмао раскид. На неким пољима иде, а на неким не. Променљива је ситуација. Немам тип, али мора да буде амбициозан и да се труди, да ради. Мора да буде јачи од мене емотивно. Ја, ево, пет дана већ плачем. За све икад! Шта год видим, шта год прочитам, баш сам рањива ових дана - признала је победница "Звезда Гранда" за "Блиц".

Потом је открила своје мишљење о Александри Пријовић: 

- Била сам у Београду на њеном концерту, ићи ћу на још један. То је један огроман успех. Отићи ћу и на сарајевски концерт. Она има концерте и у Нишу! Вреди отићи на тако нешто - казала је Рамовићева, па запевала Александрин хит "Све по старом".

БОНУС ВИДЕО: