Бивши сарадник, финансирао је певачици две песме, а она га је блокирала свуда, тврди организатор концерата у Хрватској, Марио Ловрић. 

- Уговарали смо један наступ када се она тек разишла с неким дечком. Била је у финансијским проблемима и ја сам јој предложио да јој дам новац за песму и да после имам неки проценат. Дао сам 5.000 евра познатом композитору да јој уради песму. Она је потом рекла да има неку своју песму и да ће је дати Дејану Абадићу да је доради и за то сам јој дао 3.000 евра - изјавио је за "Курир" Марио, који је веровао да ће новац добити назад. 

Према његовим речима, уговорио јој је и "тезгу" за 3.500 евра у Пожеги, али она није желела да пева за мало новца: 

- Нашао сам јој тезгу у Пожеги за 3.500 евра, а она је то глатко одбила и рекла ми: "Па, нема шансе да ја певам за те паре. Певам једино за 5.000-6.000 евра". Био сам изненађен јер нема пара, а неће да пева. Било ми је сумњиво, па сам јој послао поруку да новац не мора да врати одједном, него од наступа да ми враћа по 500 евра. Прво ме је замајавала и упућивала на њене сараднике, али ни они ништа нису могли да ураде а да им Селма не да дозволу. После тога ме је блокирала на свим бројевима које користи - истиче Марио.

Селма је била недоступна за образложење, али се зато јавио њен менаџер Селим Џемо.

- Та прича нема везе. Ако му нешто није јасно, нека се јави мени. Просто, она није имала никакве везе с тим. Препустио сам му да организује наступе по Хрватској, он је урадио један наступ, који није испоштовао. Једноставно, није стручан за те послове, па сад тако ко рањена птица прича - рекао је Џемо за горепоменут медиј.

БОНУС ВИДЕО: