Певач Нино Решић преминуо је на данашњи дан, 18. октобра 2007. у 43. години живота, од перфорације панкреаса, узроковане дугогодишњем прекомерним конзумирањем алкохола.

Фото: Репринт Сабор

 

Рођен је у Босанској Дубици као Амир Решић, а за живота је променио има у Никола, иако је у естрадним круговима био познат као Нино. Иако је било познато да је Нино имао буран љубавни живот, познато је да из три брака има три ћерке Амелу, Сандру и Тамару.

Сару Марковић, прву супругу, певач је упознао на снимању новогодишњег програма, а убрзо су упловили у романсу коју су крунисали браком. Ускоро су добили ћерку Тамару, међутим, након седам година брака са Саром јавност су изненадиле информације о Ниновој романси са тадашњом супругом свог колеге Шерифа Коњевића, Јасмином Коњевић.

Њихова веза тада је подигла велику прашину, будући да се доста спекулисало о томе да је у везу са њом упловио док је још био у браку са Саром. Међутим, Нино је ове наводе демантовао.

- Сара и ја смо одлучили да се разведемо пре него што сам ја ушао у везу са Јасном. Разлог је била моја немогућност да живим ван своје земље. Сара је одрасла у Немачкој и инсистирала је да се, како каже наш народ “удам”, јер није могла да живи далеко од родитеља – испричао је тада Нино, који је из брака са Јасном добио ћерку Амелу, која се ретко експонира у јавности.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand online

 

Из брака са Славицом, Нино је добио ћерку Сандру Решић, која је кренула очевим стопама и упловила у музичке воде. Сандра се први пут у јавности појавила у такмичењу “Звезде Гранда” и све одушевила својим талентом, након чега је стекла велику популарност.

Како је више пута истицала за домаће медије, на сваком наступу пева нумере свог покојног оца, које јој, како каже, гости највише траже, али и дају највеће бакшише, будући да их изводи са посебном емоцијом. Сандра је две сезоне боравила у популарном ријалитију "Задруга".

Његова ћерка Сандра Решић једном приликом открила је у каквом је односу била са оцем.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

- Трудио се, долазио је код нас када му је било тешко. Није имао новца пред крај, трошио их је на све само не на нас. Био је зависник од алкохола, лечио се пар пута али није успело. Пио је две литре водке дневно, био је питом и миран... Нисам рекла да је он био лош отац, али није умео - испричала је Сандра и открила његове последње дане.

- Слушали смо Виду Павловић, а ја сам пржила шницле, оно уље је прштало сећам се као да је било јуче, јели смо то и слушали Виду Павловић и Верицу Шерифовић преко четири сата, он је пио вотку, а ја воду. Питао ме да ли ми треба нешто, ја сам рекла не и два дана након тога ми је његов менаџер рекао да је преминуо. Мој отац није био добар за мене и моју мајку, али није знао боље, могу да кажем да је био добар човек. Мени сада ништа не фали али све остале људе око себе је обезбедио и дао је све, имао је петособан стан на Бановом Брду, шесторо људи је имало кључеве, ми нисмо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".