Пре него што је ступио у брак са лепом Италијанком, познато је да је Синиша био у краткој вези са певачицом Андријаном Анчи Дабетић 1994. године.

Некадашња југословенска мисица такође се потресла када је чула вест о Михиној смрти и навела да ће га памтити као занимљивог и шармантног мушкарца који је волео живот.

Она се својевремено осврнула и на њену кратку причу са Синишом, која се брзо завршила јер су обоје имали превише обавеза да би се посветили једно другом.

– Било је занимљиво и кратко. Сећам се да је био на једном мом рођендану, отварао је шампањац, смејали смо се и проводили како већ то обично бива на рођенданима. Веза је пукла јер смо имали превише обавеза, нисмо имали времена за нас. Ја сам те године освојила титулу мис и упоредо певала, буквално од седам дана шест сам радила. Синиша је живео у Ђенови, имао је паузу у првенству – рекла је она једном приликом.

Фото: Профимедиа

 

 

Певачица је додала да су Синиша и она остали у добрим односима.

– Планирао је летовање, али сам имала уговорене наступе читаве сезоне и нисам отишла. Осим тога, нисам желела да будем само девојка неког фудбалера. Имала сам име и презиме, занимање, каријеру и тако се завршила наша љубавна прича. Остали смо у пријатељским односима, после тога смо се видели још два, три пута на неким дешавањима. Како смо се лепо дружили, лепо смо и остали пријатељи – рекла је Анчи.

БОНУС ВИДЕО: