Оне су прошле кроз породичну трагедију, када је њихова мајка Споменка изненада преминула, бригу о Ањи преузела је 15 година старија Александра, која је за то имала пуну подршку животног изабраника Романа Горшека. О чему је проговорила тек недавно за "Стори", и то у неколико реченица:

- Кад нас је наша мајка Споменка после тешке болести прерано напустила, нисам размишљала ни тренутак. У потпуности сам, уз Романову безрезервну подршку, преузела бригу о најмлађој сестри Ањи, која је тада била тек девојчица, а сада је зрела, факултетски образована жена која успешно ради у својој бранши, као асистент режије. Надам се да сам успела да јој бар мало надокнадим недостатак мајке. У свету у коме ја живим непристојно је и некултурно причати јавно о неким стварима, поготово ако су те ствари неистина. О мени и Роману у протеклом периоду изговорено је много лажи, и то од стране људи који не знају ништа о нама и годинама нису део нашег живота.

Ања није желела да крене сестриним стпама и занимањем које је прославило њену породицу. Као петнаестогодишњакиња успешно је дебитовала у серији „Неки нови клинци“, за коју је Споменка Ковач писала сценарио. Иако су многи очекивали да ће кренути глумачким путем, она је изабрала продукцију.

 

 

Фото: Јутјуб принтскрин/ РТС

 

- Моја беба 'Њукаца' је дипломирала! Када вредно радиш, учиш, верујеш у себе и имаш подршку људи који те воле највише на свету, онда можеш све. Ања Ковач, дипломирани продуцент ТВ и филмске продукције. Славимо! Браво, Ањоооос! Волимо те до неба и назад, својевремено је Александра објавила лепе вести уз фотографију.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".