- Имао сам прилику да доста идем са њом на турнеје посебно са представом Кир Јања. Ту су поред нас двоје играли Раде Марквић, Мића Томић и Неда Арнерић. Свашта се лепо дешавало. Ту има много анегдота. Милена је била неко ко је јако волео да купи нешто за кућу, где год да отпутујемо. "Шта ће све ово овој жени?! питали смо се. Она је стално носила нека варјаче и неке огромне шерпе за кување - рекао је Лечић.

За велику глумицу каже да је често умела да до суза насмеје колеге, а једном приликом их је на неки начин и насамарила што их је довело до лудила.

- Умела је да нас засмеје. Има један тренутак када смо баш за ту представу имали премијеру у Атељеу 212. Сви смо на сцени, јер тако почиње прва сцена. Она сваки час одлази у тоалет и враћа се. Нервозна је, има јаку трему. Виће: Јао људи шта ћемо, ште ћемо!? Повраћа јој се. Ми јој говоримо: Милена смири се, све је у реду, знамо све. Било је тако док се завеса није отворила и представа почела.

Фото: Архив Новости

 

 

А тада је уследио потпуни обрт

- Она је била сигурна и тачна као сингерица, играла је без грешке, а сви ми остали смо низали грешку за грешком. И онда кад смо имали репризу сутрадан, и када је она опет, непосредно пред почетак представе почела да паничи, у исто време сви у глас смо повикали на њу: МРШ! Али сви у глас и Раде Марковић и Мића Томић и ја Неда Арнерић сви смо јој рекли да прекине с тим, на тај начин. Она је то наравно укапирала, рекао је Лечић у емисији "Пулс Србије".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: