Млади фудбалер Кордобе Алваро Прието нестао је у четвртак. Цела Шпанија дигла се на ноге, данима се трагало за осамнаестогодишњим спортистом, али од њега није било ни трага, ни гласа.

А онда је јутрос, у напуштеном возу између два вагона, пронађено тело.

Медији преносе да је Прието био у ноћном проводу у Севиљи са пријатељем, након чега је требало да се врати куц́и у Кордобу. Према причама сведока, изгледа да је имао проблема да уђе у воз на станици Санта Хуста због истрошене батерије на телефону, па није могао да докаже кондуктерима да је купио карту.

Покушао је да дође на перон нелегалним рутама, али и у томе је био спречен. Наводно, касније је виђен у авенији која иде паралелно са аутопутем између Севиљу и Кордобе. Међутим, камере га нису снимиле. Шта се даље дешавало, није познато. Пронађено тело је идентификовано и, нажалост, у питању је Алваро.

Шпански фудбал данас је завијен у црно. За младим фудбалером жали и Немања Гудељ, звезда Севиље, који је на Инстаграм сторију објавио његову фотографију са тужним црним срцем.

Фото: Инстаграм принтскрин/немањагудељ

 

 

Немањин брат Драгиша такође игра за Кордобу, али за први тим. Прието, чија се смрт тренутно води као мистерија јер није утврђено шта се догодило, био је члан млађе екипе.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: