Многи се и даље сећају тог 7. децембра 1991. године, када је одржан догађај деценије - венчање певачице Лепе Брене и тенисера Бобе Живојиновића.

Фото: АТА имагес

 

 

Сви су причали и писали о свадби на којој се служило чак 650 јела, а чак је и прекинут поподневни Дневник, како би се популарни младенци уживо укључили у програм, а гледаоци широм тадашње Југославије могли да виде делић атмосфере.

Месецима касније причало се о Диор венчаници коју је луксузна модна кућа посебно креирала за Брену, о луксузним поклонима, ексклузивним гостима... Али, мање је познат пех који су доживели пред само венчање.

Фото: Јутјуб принтскрин/Lepa Brena

 

 

Наиме, венчање је требало да се одржи у великој конференцијској сали Сава центра, али је пукла цев.

- Требало је да све буде холивудски намештено, да свира симфонијски оркестар… Али цев је пукла и венчање је морало да буде у биоскопској сали. Сви гости су већ били дошли, логично, али шта да радите. Могу само да замислим како им је било. Ипак, они су феноменално одреаговали. Брена је прави професионалац - сећа се Радивој Мрђа, матичар који је венчао Брену и Бобу.

Овај пех остао је у потпуној сенци луксуза и свега што је пратило тада најчувенију и медијски највише испраћену свадбу тог времена.

Брена и Боба ове године ће прославити 32. годишњицу брака, током којег су добили два сина, Стефана и Виктора. Током свих ових година доживели су пуно лепих тренутака, али и највећу ноћну мору - отмицу њиховог сина Стефана 2000. године. Ружне успомене остале су далеко иза њих, а брачни пар ужива у сваком заједничком дану.

БОНУС ВИДЕО: