Глумица је заједно са Србима који су у тој земљи живели и радили евакуисана специјалним летом, по доласку у Београд за медије је изјавила да је ситуација сурова и језива, и да су људи бежали у склоништа.

Срећом, сада је на сигурном.

Иако је дуго није било овде, њено име, а посебно лепо лице, добро су нам познати. Сећамо је се из спота за песму „Жена без имена” Владе Георгиева, гледали смо је у филмовима „Ми нисмо анђели 2” и „Кордон”, серији „Мјешовити брак”...

Фото: Јутјуб Принтскрин/ Domace Serije

 

 

Сликала се и за „Плејбој”, наступила у ријалитију „Фарма”, успешно играла у позоришту, а бавила се и хуманитарним радом.

Напустила је Србију на врхунцу славе, што је многе изненадило јер је важила за једну од најпопуларнијих глумица. Но, љубав према јоги била је јача. Марија је одлучила да живот настави на другом крају света, у Индији.

Фото: Јутјуб Принтскрин/YU Bombshells

 

 

– Отишла сам из земље зато што више нисам била срећна и није ме испуњавао глумачки позив. У међувремену сам се удала за Маркуса Венигера, светски познатог учитеља јоге, с којим држим часове те древне методе саморазвоја – открила је једном приликом.

Са Маркусом је добила сина којем су дали име Тесла, по нашем славном научнику. Радила је као инструкторка јоге, а када се и како обрела у Израелу, није познато.

(Hello)

БОНУС ВИДЕО: