Када је реч о љубавним паровима, разлика у годинама тумачи се на два начина. Ако је мушкарац битно старији, друштво ће подигнути обрву, но у коначници ће га потапшати по рамену и похвалити због љубавног успеха.

Foto: Shutterstock

 

Међутим, питање је како ће родитељи, односно породица прихватити целу ситуацију. једна жена нашла се у таквој ситуацији, те се пожалила на свог сина који је нашао жену која је старија чак и од ње.

Како да га призовем памети?

"Увек сам била блиска са сином, али сада смо се удаљили. Они има 26 година. Преселио се у Сингапур, али редовито се чујемо преко Скyпеа. Пре пар недеља је мени и супругу рекао да је упознао некога и били смо пресрећни. Рекао нам је да је била удата и да има сина."

"Очекивали смо да је старија од њега, но када смо је видели на Скyпеу, рекла нам је да има 44 године, а њен син је само 4 године млађи од нашег сина. Она му дословно може бити мајка. Били смо пристојни, но сина смо касније питали у чему је ствар. Наљутио се и рекао је да је то његова ствар с ким ће бити у вези. Рекао нам је да не гурамо нос у његов живот. Несрећна сам и желим сина призвати памети, али страх ме је да ћу га само још више удаљити. Шта да радим?", написала је несрећна жена у писму за Мирор.

Фото: Профимедиа, Фејсбук принтскрин

 

Довољно је стар за властите одлуке и грешке

Мирророва колумнисткиња Колин на ово је писмо одговорила у неколико реченица: "Ваш син је у праву, престаните се мешати. Он има 26, а не 16 година. Довољно је одрастао да сам себи одабере девојку и прави властите грешке. Можда је та жена сјајна, створена за њега – какве везе имају њене године? Ако је воли, а ви је критикујете, само ћете га отерати од себе.

Ионако је већ довољно далеко у другој земљи и ако престане комуницирати с вама путем Скпyпеа, не можете му покуцати на врата с властитим захтевима и очекивањима. Нико није вредан тога да изгубите сина па му, уместо поповања, кажите: "Мало нас је изненадила та разлика у годинама. Али ако си срећан, а она је добра према теби, и ми смо срећни." Та разлика у годинама ће с временом бити све видљивија, но и други парови су је срећно превладали. А ако је не успеју превладати, само му немојте говорити – рекли смо ти!"

Стил

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".