Наставници су прекрили њену изложену кожу лепљивом траком пре него што су позвала маму. Шана је поделила своје искуство на ТикТоку, показујући како изгледају ноге њене ћерке и како је решила проблем у школи.

Бесна мама је снимила себе како улази у школу и чује се како пита ћерку "ко је то био?" 

- Да ли сте мислили да је прихватљиво ставити лепљиву траку на кожу моје ерке? - питала је бесна мајка у школи.

Када је жена за пултом одговорила да је то правило, Шана је упитала: „Да ли је правило стављати селотејп на кожу детета?“

@itvnews A mum in Missouri was fuming when her daughter's ripped jeans were taped over at school #itvnews #school #uniform #usa ♬ original sound - itvnews

- Да ли претерујем или се оправдано нервирам што је школа сматрала да је прихватљиво да селотејп трака стави на кожу мог детета? Требало је да ме позове школа ако су хтели да промени панталоне. Никада раније нисмо имали проблема са правилима облачења. Униформе навијачица су краће од ове. Била је понижена и морала је то да сакрије везујући капут око предње стране. Моја ћерка има екцем и осетљиву кожу и да ми није послала поруку, седела би цео дан са селотејп траком која јој иритира ноге - написала је мајка у опису видеа.

Подршка је стигла испод видеа, који је прикупио скоро четири милиона прегледа.

- Кодекс облачења или не, зовеш родитеље и кажеш им да понесу одећу да се пресвуку. Не можете залепити нечије дете! – написао је један корисник.

- Као неко коме је кожа огуљена селотејпом због алергије на лепак... Да, велика је ствар - коментарише трећи корисник.

БОНУС ВИДЕО: