- С.М. и малолетни помоћник признали су дело и описали како се све догодило, док је Дејанова супруга било изричита у томе да она нема никакве везе са убиством нити са двојицом ухапшених - каже извор Курира.

Према речима саговорника, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Неготину наложена је ексхумација Дејановог тела која ће бити обављена у четвртак.

- Наложено је да се тело откопа и да се уради детаљна обдукција како би тужилаштво имало комплетне доказе и на основу резултата обдукционог налаза. Дејаново тело, иако спаљено после убиства, није потпуно изгорело, те ће ова процедура и анализа помоћи у истрази - каже извор и подсећа да у августу, када је Дејан П. настрадао обдукција није рађена.

Обдукцију је испрва одбила Дејанова супруга која је рекла да за тим "нема потребе".

Фото: Друштвене мреже

 

- Она је инсистирала да се обдукција не ради. Тада то није било чудно, просто веровало се да је у питању саобраћајна несрећа и обдукција би само продужила агонију породице, у смислу чекања да се заврши, а самим тим се и сахрана пролонгира. Породицама је тај период чекања додатно мучан. Иначе, није ретко да породица одбије обдукцију, па ни у случају Дејана П. то није било чудно - објашњава извор и додаје:

- Међутим, када се открило да Дејан П. није жртва саобраћајке, а да је у његово убиство умешана супруга, свима је постало јасно зашто је Слађана инсистирала да се обдукција не ради.

Тело жртве, односно Слађаниног супруга Дејана је, подсетимо, пронађено у изгорелом аутомобилу, недалеко од куће у којој је живео, 5. августа и све је слутило на то да је у питању саобраћајна несрећа. Међутим, полиција је истрагом дошла до истине, најероватније након што је проговорио један од помагача осумњичене жене, малолетни рођак њеног љубавника С. М., са којим је, како се сумња насмрт претукао Дејана, па тело ставио у ауто и запалио.

Дејан и Слађана су, иначе, дан пре него што је Дејан убијен прослављали 10 година брака.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".