Жена чијим нагим непомичним телом су парадирали терористи Хамаса у задњем делу камионета док су милитанти седели на њој и подсмевали се након њиховог насилног упада синоћ је идентификована као немачка тату уметница и манекенка.

Шани Лук (30) била је на музичком фестивалу за мир када су је ухватили терористи док су напали Израел у изненадном нападу у којем су погинуле стотине људи и хиљаде повређене. Њено тело је снимљено у задњем делу камиона, са једном ногом под неприродним углом, око ње седе терористи и присталице групе како навијају, трче поред ње и пљују је док је спроводе кроз Газу.

 

@dailymail Israeli revelers are seen partying in the Negev desert before fleeing for their lives as blood-thirsty Hamas paragliders descend on festival. #fyp #israel #hamas #palestine #military #jerusalem #festival #negevdesert ♬ original sound - Daily Mail

 

Информације су објављене у време када је њена мајка Рикарда објавила срцепарајући видео у којем моли за помоћ да открије шта се догодило њеној ћерки. Држећи слику Шани на свом мобилном телефону, рекла је:

"Јутрос је палестински Хамас отео моју ћерку Шани Никол Лук, немачку држављанку, са групом туриста у јужном Израелу. Послат нам је снимак на коме сам јасно могао да видим нашу ћерку у несвести у колима са Палестинцима и њима како се возе по појасу Газе. Молим вас да нам пошаљете било какву помоћ или било какву вест. Много вам хвала", навела је њена мајка.

 Хамас је тврдио да је она била израелски војник - али је синоћ рођака Шани рекла да је то она и да нема везе са војском.

"Нисмо чули ништа. Надамо се позитивним вестима. То је дефинитивно Шани. Била је на музичком фестивалу за мир. Ово је ноћна мора за нашу породицу", рекла је њена рођака.

Палестински милитанти у суботу покренули најгори напад у последњих 50 година невиђеним копненим, морским и ваздушним нападима - чак и користећи змајеве да би избегли откривање. У координисаном, вишеструком нападу, палестински терористи су ушли у Израел из појаса Газе, заузимајуц́и насеља и хватајући и убијајући цивиле који су славили јеврејски празник. Страхује се да су десетине људи отети са улице и враћени у Газу, или једноставно убијени на лицу места.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".